FitDog puppy booster 250g

14,90  11,92  sis. ALV

Tuote on tarkoitettu tiineille ja imettäville nartuille riittävän energiansaannin ja nesteytyksen varmistamiseen sekä pennuille juottorutiinien opetteluun.

Tiineet ja imettävät nartut

Tiineillä ja imettävillä nartuilla riittävä energiansaanti ja nesteytys ovat tärkeimmät ravitsemukselliset asiat. Tiineyden loppupuoliskolla nartun aineenvaihdunta vilkastuu ja nesteentarve alkaa lisääntyä. Suurin nesteentarve ajoittuu maidontuotannon huipun kanssa samaan ajankohtaan, joka on 3-4 viikkoa synnytyksestä. Riittämätön juominen voi muodostua maidontuotantoa rajoittavaksi tekijäksi. FitDog Puppy Booster on herkullinen juoma, jonka avulla voit varmistaa nartun riittävän energiansaannin sekä nesteytyksen.

Pennut

Vesi on koiralle tärkein yksittäinen ravintoaine ja on tärkeää varmistaa, että koira juo riittävästi. Koira ei osaa varustautua etukäteen tilanteisiin, joissa sen nesteentarve on normaalia suurempi, joten omistajan on hyvä totuttaa koira jo pennusta pitäen juomaan riittävästi. Näin tulevaisuudessa juominen sujuu rutiinilla tilanteissa, joissa lisäneste on tarpeen (esimerkiksi kesähelteet, automatkat ja harrastukset)