Tämä loppu vuosi on mennyt kuin siivillä. Huomaan sen siitä, että äärimmäisenä jouluihmisenä joulukuun puolessa välissä en ole edes ajatellut joulua tai kerennyt syventyä rauhoittumaan hetkeksikään joulufiilistelyyn. Ajatukset ja pakka tuntuu olevan hiukan sekaisin kun on niin monta rautaa tulessa. Ens vuodelle lupaan itselleni olla järjestelmällisempi ja suunnitella mustalla valkoiselle oikeastaan kaiken, sillä siten pysyn itse ajan tasalla ja jotenkin järjissäni, heh.

Taigan kanssa käytiin korkkaamassa koiraladut, jos sitä nyt laduksi pystyi kutsumaan. Oli varmaan käyty vain lanaamassa pohja valmiiksi, tai sitten ei. Mutta sen verran oli lunta, että päästiin muutama vajaa sadan metrin veto tekemään suksien kanssa. Koirajuoksussa toitotettu sana veto kävi Taigan korviin ja neiti lähti hiukan varovasti, mutta hyvin vetämään. Vielä sukset jännittää, eikä se mitään haittaa, sillä me vasta harjoitellaan ja totutellaan. En vain voi sanoin kuvailla sitä tunnetta kun harjoittelee yhdessä koiran kanssa. Ihan pakko jopa sanoa, että luulin joukkueurheilun olevan parasta maailmassa, mutta se, joka ei ole urheilua koiran kanssa kokeillut, ei tiedä vielä urheilusta ja sen luomasta endorfiinistä yhtään mitään. Ja totta kai koiraurheilu(kaan) ei saa mennä äärirajoille. Mennään aina koiran ehdoilla ja tekemisen pitäisi olla mukavaa molemmin puolin.

Kuvassa on asioita, jotka tekevät onnelliseksi.

Loppu vuoden ohjelmaan kuuluu vielä rally-toko -kisat Onnin kanssa. Vielä ei jännitä, koska meillä on mennyt treenit hyvin. Mutta tiedän, että kun astellaan kisakentälle LÄHTÖ -kyltin eteen, lakkaan hengittämästä, vatsassa perhoset pölähtävät lentoon ja kädet alkaa vapisemaan. Toisaalta, viime kerralla kun meinasin pökertyä radan jälkeen jännityksen helpotuttua, saatiin 97/100 pistettä Onnin kanssa, ja se -3 p. lähti täysin omasta epäselvästä käden liikkeestä kertoa Onnille kummalta puolelta kiertää miut.

Saa hymyillä! 😀

Vuosi 2020 alkaakin uusilla tuulilla. Taigadogs muuttaa Keski-Pohjanmaalta pääkaupunkiseudulle! Lisäksi sain virallisen diplomin postissa, joka osoittaa miun olevan virallinen dobon koulutusohjaaja. Tää on ihan huippu juttu ja odotan innolla tuntien vetämistä, sillä peukutan koiraurheilulle, omistajan ja koiran väliselle yhteistyölle sekä rakastan lihaskuntoa. Tai oikeastaan mulla on varmaan sellainen viha-rakkaussuhde lihaskuntoon. Raskasta, mutta niin palkitsevaa ja tässä tapauksessa myös koiran kroppa kiittää!

Ihan mahtavaa loppu vuotta, rutistetaan viimeiset viikot ja annetaan kaikkemme. Pian alkaa uusi vuosi ja uudet kujeet, toden teolla!

Terkuin,
Jenna ja tiimi

 

Jaa tämä artikkeli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *