Voi mahdoton että oli mukavaa tänään rally-toko treeneissä! Meillä meni heinäkuun lopussa epäviralliset kisat niin plörinäksi, luultavasti kuumuuden takia. No mutta, se on ollutta ja mennyttä, tänään oli aivan eri meininki! Meillä oli siis seuramme piirijoukkueen yhdet yhteisharjoituksista. On meillä superkiva porukka kasassa!

Aloitetaan Onnin kanssa rally-tokon kisaura kepeästi, rotu- ja piirinmestaruuskisoilla. Mä kyllä vielä vähän mietin noita Muhoksella järjestettäviä  rotumestiksiä, ne olis päivää ennen piirinmestiksiä Kannuksessa. Muhoksella on hiekka-alusta ja mulla jäi jotenkin ”traumat” viime (epävirallisista)kisoista hiekalla. Olisi kiva saada onnistuneita ratoja, juuri nyt meille helpolla alustalla. Toki sit kun ollaan tässä lajissa ”konkareita”, uskalletaan taas haastaa ja kokeilla eri alustoja. Joskin me pieniä pätkiä ihan omatoimisesti ollaan hiekalla treenattu tässä lähipäivinä ja ne on mennyt ihan kivasti, tykkään silti pelata alussa niin sanotusti varman päälle. Mihinkään ei ole kiire ja koiran ehdoilla mennään.

Ostin Onnille oman kisakirjankin tänään. Seuraavat harjoitukset jo ylihuomenna. Meillä on nyt kovasti treenattavaa hihnan kanssa radalla suorittamista ja sitä, että palkkaa, eli herkkuja ei saa kantaa siellä mukana. Päivittelen treeneistä myös aktiivisesti Instagramin My Storyyn, joten pistäkäähän seurantaan mikäli yhtään kiinnostaa! @taigadogs

Mukavaa viikonloppua! <3

Jaa tämä artikkeli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *